Recruitment tips

Regelmatig kom ik interessante tips of tools tegen met betrekking tot werving en selectie. Of een blog, podcast of webinar. Mijn favorieten deel ik met veel plezier met jou. Door te delen krijgen we meer kennis en dat past goed bij mijn missie: het recruitment vak upgraden 🚀

Recruiter studie | Recruitment systeem (ATS)

Studie voor junior recruiters!

Ben je op zoek naar een complete online studie voor recruiter? Goed nieuws: ik heb er één geschreven! 

Bij Laudius kun je deze studie kopen en volgen. Twaalf recruitment thema's volg je in een online portaal. In deze vakopleiding doe je niet alleen fundamentele kennis op, je gaat aan de hand van praktijkcases en best practices ook jouw praktische recruitment vaardigheden op een hoger niveau brengen. Door de huiswerkopdrachten (ik ben jouw docent!) koppel je de theorie aan de praktijk.

Je koopt de studie nu voor 829 euro! Via onderstaande button krijg je meer info en kun je gelijk toegang kopen en van start gaan.

Recruitment systeem - ATS

De alles-in-één collaborative hiring tool: boost je sourcing, automatiseer je werving en evalueer kandidaten efficiënt. Succesvolle teams werven de beste kandidaten. Recruitee is dan ook geoptimaliseerd om je te helpen met het werven als een team. 

Ik kan Recruitee van harte aanbevelen. Het is een compleet en gebruiksvriendelijk systeem met alle functionaliteiten die je als organisatie nodig hebt voor recruitment. Zowel voor grote als kleine bedrijven.

Nieuwsgierig? Maak via de button een gratis account aan en probeer Recruitee 18 dagen! En als je even wilt sparren over het systeem mag je mij altijd contacten.

Arbeidsmarkt informatie Caribisch Nederland

Cijfers over de arbeidsmarkt zijn van belang voor jouw recruitment activiteiten. Het CBS heeft een aantal onderzoeken gedaan waar jij je voordeel mee kan doen. Naast deze rapportages kun je ook kijken in het dashboard van de arbeidsmarkt in Nederland, het CBS update deze elk kwartaal.


Referral recruitment

Webinars over referral recruitment, werving via eigen medewerkers

Samen met Michael Boud van Search & Co geef ik regelmatig webinars over een thema in referral recruitment. Bijvoorbeeld welke beloning de meeste referrals oplevert, hoe je medewerkers kan activeren of hoe je een programma opzet. We delen kennis, cijfers, tips en valkuilen. Live bij een webinar zijn is gratis en tijdens en een Q&A aan het eind beantwoorden we vragen van kijkers.

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om mijn kennis en tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!